Dé manier om veilig en snel alle cosmetische huidoneffenheden te verwijderen.

Stoor jij je aan rode adertjes, bloedblaasjes en/of andere vervelende huidproblemen in je gezicht of op jouw lichaam? Geen zorgen, bij Salon Hermien van Rijsoort hebben wij hier de perfecte behandeling voor. Binnen enkele minuten nemen wij samen afscheid van jouw huidoneffenheid met de T-AWAY2!

De T-AWAY2 is doeltreffend in het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden. Middels de nieuwe RWS, ook wel Radio Wave Spectrum, bieden wij een behandeling aan die spectaculaire resultaten geeft. Dit alles op een milde en effectieve wijze. Door de uitgang van het systeem met betrekking tot de intensiteit en puls duur en modulatie van de puls spectrum puls, kan een zeer zachte behandeling worden gegarandeerd. Op deze manier voorkomen we heftig weefsel belasting. Middels deze revolutionaire techniek kan er bij veel diverse indicaties al na de eerste behandeling resultaat worden geleverd.

Een behandeling met de T-AWAY2 is simpel en doeltreffend.

Voorafgaand aan de behandeling zal ik eerst met jouw je huidconditie doornemen en een advies geven m.b.t het aantal benodigde behandelingen.

BehandelingDetailsPrijs
Pakket 1
  • Duur: 15 minuten (totale consult en behandeling)
  • Voor 1 tot 2 plekjes verwijderen
€ 27,50
Pakket 2
  • Duur: 20 minuten (totale consult en behandeling)
  • Meerdere huidoneffenheden verwijderen
€ 55,00
Pakket 3
  • Duur: 25 minuten (totale consult en behandeling)
  • Bij vele / grote huidoneffenheden
€ 77,50