Nieuwe behandeling! Tripollar (radiofrequentie) huidverstrakking + versteviging

Gezichtsbehandelingen met RF Tripollar zijn bekend geworden als de “niet-chirurgische facelift” en de resultaten zijn al na één behandeling te zien.

We weten dat na uw 25e de huidveroudering al in gang gezet wordt. Zichtbaar nog niet zozeer maar de fijne lijntjes kunnen als u goed kijkt al beginnen. Na uw 35e -40e wordt de huid echt een stuk minder actief en produceert al veel minder collageen en hyaluron. TriPollar behandeling op basis van radiofrequentie in combinatie met de OxyGeneo zuurstoftherapie gaat de huid verstevigen en strakker maken.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid?
De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal aanvoelen en u ziet een strakkere kaaklijn ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

Hoe voelt de behandeling aan?
Een TriPollar behandeling voelt als een warme massage,
is dus prettig en heel ontspannen. 

Wanneer zie ik resultaat?
Al na de eerste behandeling ziet u direct resultaat met het OxyGeneo gedeelte. Het TriPollar gedeelte werkt op langere termijn. Met een kuur van 6 behandelingen kunt u de verstrakking echt goed gaan zien omdat omdat de fibroblasten tijd nodig hebben om nieuw collageen aan te maken. Daarna gaat u het resultaat onderhouden met een nabehandeling.

Voor het beste resultaat raad ik deze behandeling aan in kuurverband.

De tripollar is ook te combineren met elke willekeurige behandeling.