- BINDWEEFSELMASSAGE, NATUURLIJKE FACELIFT IN MAASLAND -

BINDWEEFSEL­MASSAGE

Natuurlijke facelift

HUIDVERBETERENDE MASSAGE

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen met als doel duidelijk zichtbare huidverbetering. Waar de gebruikelijke cosmetische gezichtsmassage gericht is op ontspanning en het afvoeren van afvalstoffen, is de bindweefselmassage een intensieve en actieve massage. Door middel van verschillende stevige grepen wordt de doorbloeding (zuurstof) gestimuleerd en de aanmaak van fibroblasten (collageen en elastine) gestimuleerd. Naarmate we ouder worden nemen deze processen af en door middel van de massage maken we ze weer actiever.

Bindweefselmassage kan ook met andere behandelingen worden gecombineerd. Een kuur wordt aangepast aan uw huidtype en wensen om zo het beste resultaat te verkrijgen

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BINDWEEFSELMASSAGE?

Voor welke huid is de bindweefselmassage geschikt?

KUURVERBAND

HERHALING OM DE 6 WEKEN
Door elke 6 weken het bindweefsel te masseren wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen. In kuurverband, dat wil zeggen 1 x per week gedurende een periode van 6 weken, werkt bindweefselmassage huid verbeterend. Door eventuele verklevingen in de huid kan de massage de eerste keren als gevoelig worden ervaren. Na de behandeling voelt de huid warm aan en is de huid rozerood van kleur als gevolg van de toegenomen doorbloeding. Het bindweefsel word uiteindelijk soepel, waarbij de massage als ontspannend aanvoelt.