- SCHOONHEIDSSPECIALISTE & HUIDEXPERT IN MAASLAND -

HERMIEN VAN RIJSOORT

OVER HERMIEN VAN RIJSOORT

Meet Hermien

Ervaring & Expertise
Sinds 1992 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure in mijn eigen salonBeauty is écht mijn passie en ik heb in al die jaren dan ook een fijne, trouwe klantenkring opgebouwd. Elke dag werk ik met plezier en ik vind dan ook niets mooier dan een klant stralend de deur uit te zien gaan. Tevreden klanten die terugkomen is de beste waardering die je kunt krijgen.

Ruim 30 jaar beauty professional
Ondanks dat ik dit vak al ruim 30 jaar uitoefen vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelenIk zorg dan ook dat ik altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Die drang naar perfectie en kennis proef je terug in mijn behandelingen. Ik wil mijn klanten altijd het beste bieden, qua behandelingen en producten.

Tevreden klanten die terugkomen is de beste waardering
In deze hectische tijden vind ik het belangrijk dat klanten tot ontspanning kunnen komen, daarom is rust en ontspanning iets wat centraal staat in mijn salon. Dit gecombineerd met professionele schoonheidsbehandelingen staat garant voor goede resultaten. Daar worden klanten blij van en ik dus ook!

Iedereen verdient tijd voor zichzelf
Tenslotte verdient iedereen dat moment voor zichzelf, waarin je tot rust komt en ondertussen kunt genieten van een heerlijke behandeling, met natuurlijk maximaal resultaat.

'Door verder te kijken en te luisteren naar jou, komen we samen tot een persoonlijk behandelplan welke past in jouw dagelijkse ritme.'

REVIEWS

Eva
Lees verder
“Bij Hermien is het altijd een fijn binnenkomen. Ze werkt serieus, nauwkeurig in een ontspannen sfeer. Ik kijk er altijd naar uit!”
Debbie
Lees verder
Het is altijd fijn om mijn gezicht te laten behandelen bij deze salon. Al ruim 25 jaar ga ik om de 5 weken en Hermien is altijd de rust zelf en heeft mega veel ervaring. Ik laat haar altijd haar gang gaan want zij weet wat mijn huid nodig heeft. Er is ook veel keuze in de huidverzorging die zij verkoopt en dit past zij ook steeds aan, reuze handig! Ze is gewoon de beste!!
Pleuni
Lees verder
Ik vond mijn behandeling geweldig! Het was mijn eerste keer dat ik naar een salon ging en ik ben zeer enthousiast erover. Vooral over de huidscan. meteen weer een afspraak gemaakt bij deze aardige dame met verstand van zaken.
Jan
Lees verder
Je wordt goed en professioneel behandeld, Hermine geeft antwoord op alle vragen, op allerlei gebied! Ik kom er al jaren, ik ben nog steeds erg tevreden.
Herniette
Lees verder
Zeer kundig en sfeervolle salon. Schoon, vriendelijk en ik was geen nummer… Eerder microneedling gedaan bij een kliniek, maar nu meer interesse in mij en mijn huid. Werd een uitgebreide intake gedaan en een huidscan apparaat. Voelde me in veilige handen en ik heb meteen een kuur genomen. Zitten ook nog huidverzorgingsproducten bij die het effect verlengen! Top!
Previous
Next