- NIEUWE, FRISSE HUID & DETOX MET DE BIO PEEL IN MAASLAND -

Bio Peel

DETOX & VITAMINE BOOST

KRUIDENPEELING MET ZEEWIER & ALGEN
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze peeling zuivert de huid diep en zet de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peeling van Salonnepro bevat geen zuren of waterstofperoxide. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid egaal en zacht aan.

WAAROM EEN BIOPEELING?

WAT MAAKT EEN BIO PEEL UNIEK?

100% NATUURLIJK
De Bio Peel is 100% natuurlijk! De mix van kruiden, zeewier en algen is zo puur en geconcentreerd van zichzelf, dat de werkstoffen erg goed worden opgenomen door de eigen huidcellen. Hierdoor is waterstofperoxide overbodig, wat tevens onnodig en schadelijk voor de huid is. De Spirulina alg die verwerkt zit in de Bio Peeling bevat op zich al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Volgorde van de behandeling 

Stap één van deze intensieve behandeling is het reinigen van de huid. Hierna wordt de Bio-Peeling aangemaakt, verwarmd en ingemasseerd. Daarna worden de onzuiverheden verwijderd en wordt er een puur vitamine C concentraat op de huid aangebracht. Om de huid te voeden en af te laten koelen, wordt het voedende Alginaat peel-off masker aangebracht en kunt u genieten van een nek, schouder, decolleté massage.
Tot slot: als extra boost zullen we de peeling afsluiten met de collageen lamp om de productie van collageen, elastine en hyaluron nog extra te verhogen.