- OXYGENEO ZUURSTOFBEHANDELING HUIDVERBETERENDE METHODE MAASLAND -

OXYGENEO

BREATHE IN, SHINE OUT

3-IN-1 GEZICHTSBEHANDELING
OxyGeneo is een 3-in-één gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en de (doffe) huid laat stralen van vitaliteit.

1. Exfolieert
De Capsugen capsule exfolieert de bovenste huidlaag terwijl deze wordt beschermd met een hydraterende anti-aging gel. Verwijdert overtollige dode huidcellen en geeft een gladde, zachte en nieuwe huid.

2. Zuurstof
CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor van binnenuit zuurstof met voedingstoffen naar het behandelgebied wordt gevoerd. Het verhoogt daarmee de huidstofwisseling en cel vernieuwing.

3. Insluizen
De Capsugen bereidt de huid voor op de opname van actieve ingrediënten. Zowel de ingrediënten uit de speciale gel die tijdens de behandeling wordt toegepast als op de verzorging die daarna wordt aangebracht.

Voordelen Oxygeneo

FAQ OXYGENEO

Na een Geneo+ behandeling voelt de huid fris, glad en verjeugdigd aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden.

Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen.

Jazeker, Geneo is ontwikkeld om op alle huidskleuren toe te passen.

Afhankelijk van de toegepast technologieën duurt een behandeling ongeveer 30-75 minuten inclusief reiniging en nabehandeling.

Geneo behandelingen vereisen geen hersteltijd. Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse activiteiten worden hervat. Wij adviseren wel om tenminste 48 uur na de behandeling een hypoallergene (minerale) zonbescherming te gebruiken, geen andere behandelingen te ondergaan en het thuisverzorgings-advies van de specialist te volgen.

Alhoewel bijwerkingen zelden optreden en vaak tijdelijk van aard zijn dient in het geval onderstaande condities optreden en langer dan 24 uur aanhouden dit direct, in overleg met de specialist, aan een arts gemeld te worden.

 • Extreme roodheid en/of zwellingen
 • Jeuk, geïrriteerde huid
 • Schrammen, zichtbare bloedvaten
 • Gevoelig bij aanraking
 • Verandering van pigmentatie.
 • Actieve of een geschiedenis van huidkanker in het behandelgebied, melanomen of verdachte moedervlekken.
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Actieve conditie in het behandelgebied zoals zweren, bloedingen, of risico op bloeding, infectie, psoriasis, eczeem, uitslag of geirriteerde of fragiele huid, zwellingen, actieve acne, rosacea, dermatitis, actieve herpes simplex of een (zon)verbrande huid.
 • Vasculaire afwijkingen zoals telangiectasia, spataderen, trombose, flebitis in het behandelgebied.
 • Aanwezigheid van ziektes zoals; ongecontroleerde diabetes, aandoeningen aan het zenuwstelsel, hartaandoeningen. Raadpleeg uw arts voor u deze behandeling ondergaat.
 • Recentelijk gebruik van Accutane of Retin A (laatste 6 maanden). Raadpleeg uw arts voor u deze behandeling ondergaat.