- HUIDVERBETERENDE (CHEMISCHE) PEELINGS IN MAASLAND -

PEELINGS

(CHEMISCHE) PEELINGS

CELVERNIEUWING & STIMULATIE

Is uw doffe, vermoeide of verouderde huid toe aan een opkikker? Heeft u acne, littekens, pigmentvlekken of grove poriën en verlangt u naar een gezonde, stralende huid? Met een chemische peeling van één van mijn topmerken Cenzaa, Hydropeptide of Toskani krijgt uw huid een verjongingsboost met een fantastische glow als resultaat.

Een peeling zorgt ervoor dat de cel vernieuwing wordt gestimuleerd doordat dode huidcellen worden verwijderd. Je brengt eigenlijk een kleine gecontroleerde beschadiging aan op de bovenste huidlaag(opperhuid). Tijdens een peeling worden er zuren gebruikt die afkomstig zijn van fruit, melk of planten.

GESCHIKT VOOR DE VOLGENDE HUIDINDICATIES

PEELINGS AANBOD

BREED ASSORTIMENT PEELINGS

In mijn salon bied ik een breed assortiment peelings, verschillend in sterkte (diepte in de huid) en werking.

Hoe vaak een chemische peeling moet worden uitgevoerd, ligt aan de indicatie. Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig om een mooi resultaat te bereiken. In een kuur wordt vaak gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende peelingen opbouwend in sterkte. Een chemische peeling afgewisseld met microneedling is een perfecte combinatie om huidverbetering te willen bewerkstelligen.