- INJECTABLES, BOTOX EN FILLERS BIJ DE COSMETISCH ARTS IN MAASLAND -

COSMETISCH ARTS

BOTOX & FILLERS

MOOI OUDER WORDEN

In mijn salon bied ik de mogelijkheid om een behandeling te laten verrichten met injectables (Fillers en Botox). Heb jij last van- of stoor jij je aan die scherpe lijnen rond je mond of aan die kraaienpootjes bij je ogen, tanden knarsen of misschien overmatig transpireren? Of wil je gewoon een frisse uitstraling en minder getekend overkomen?

Laat je dan geheel vrijblijvend informeren wat injectables met botuline, fillers of een combinatie van beide kan doen voor je gezicht bij de cosmetische arts die geregeld mijn praktijk consulteert.

Er wordt samen met jou gekeken naar jouw wensen en de mogelijkheden op dit gebied. Vaak wordt er gedacht dat injectables je hele uiterlijk drastisch verandert of dat je niet meer kan lachen of normaal kan bewegen… Dit is geheel overdreven en je kunt met de juiste dosering, expertise en kundigheid van een goede cosmetische arts de mooiste resultaten bereiken zonder dat het jouw uiterlijk verandert.

Mooi ouder worden zonder er onnatuurlijk uit te zien, wie wil dat nou niet?

BIJ DE COSMETISCH ARTS KUNT U TERECHT VOOR:

Drs. Inge Apon

Dr. Inge Apon (BIG-registratienummer: 19921902101) studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Epidemiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar Geneeskunde studie had zij al veel interesse in de esthetiek en functie van het gelaat en heeft ter verdieping verschillende masterclasses in de anatomie en aangezichtschirurgie gevolgd. Na haar studie heeft zij veel werkervaring opgedaan als arts-assistent Chirurgie en Plastische Chirurgie. Momenteel is zij in opleiding tot (plastisch) chirurg. Naast haar werk als gepassioneerd cosmetisch arts houdt Inge zich bezig met wetenschappelijk onderzoek. Zij is gepromoveerd op uitkomstgerichte zorg voor patienten met een lip- en of gehemeltespleet (schisis). Zij is auteur van meerdere artikelen die gepubliceerd zijn in internationale tijdschriften en heeft op verscheidene congressen haar werk gepresenteerd. Zij is tevens bestuurslid van een internationaal netwerk voor jonge onderzoekers met een interesse in uitkomstenregistratie en management.

”Tijdens het consult en de behandelingen vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor de klant en aandacht te hebben voor jouw wensen en verwachtingen. Ik streef naar een mooi, natuurlijk resultaat waardoor je weer gaat stralen. Tevreden zijn over je uiterlijk geeft zekerheid en kracht om die dingen te bereiken die je gelukkig maken.”

-Drs. Inge Apon