- Rode adertjes, pigmentvlekjes, steelwratjes en huidoneffenheden verwijderen in Maasland -

T-AWAY

HUIDONOFFENHEDEN VERWIJDEREN

DOELTREFFEND & DIRECT RESULTAAT

Dé manier om veilig en snel alle cosmetische huidoneffenheden te verwijderen.

Stoor jij je aan rode adertjes, bloedblaasjes en/of andere vervelende huidproblemen in je gezicht of op jouw lichaam? Geen zorgen, bij Salon Hermien van Rijsoort hebben wij hier de perfecte behandeling voor. Binnen enkele minuten nemen wij samen afscheid van jouw huidoneffenheid met de T-AWAY2!

De T-AWAY2 is doeltreffend in het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden. Middels de nieuwe RWS, ook wel Radio Wave Spectrum, bieden wij een behandeling aan die spectaculaire resultaten geeft. Dit alles op een milde en effectieve wijze. Door de uitgang van het systeem met betrekking tot de intensiteit en puls duur en modulatie van de puls spectrum puls, kan een zeer zachte behandeling worden gegarandeerd. Op deze manier voorkomen we heftig weefsel belasting. Middels deze revolutionaire techniek kan er bij veel diverse indicaties al na de eerste behandeling resultaat worden geleverd.

VOORDELEN T-AWAY

INTAKE + ANALYSE

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Bloedvatafwijkingen zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes, acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Overpigmentatie zoals; pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware met de T-Away2 methode van de huid geschrapt.

Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt (ongeveer 10-14 dagen). Als het korstje er afvalt, is het vlekje verdwenen en ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur. Wratten (ouderdomswratten, steelwratten) worden losgemaakt van de huid.

THUISVERZORGING

Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat men het behandelgebied thuis met het juiste preparaat verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze preparaten kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 10-14 dagen. Bij enkele van de behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.

U dient met betrekking tot de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:

– De huid mag 48 uur niet gestimuleerd worden door de zon, warm wassen, sauna of andere zaken die de doorbloeding kunnen stimuleren.
– Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
– Het behandelgebied dient te worden beschermd met een sunblock (beschermingsfactor 30).
– De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden.
– Na 48 uur mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.