- STREVEN NAAR DE BESTE RESULTATEN MET ONZE UNIEKE & HUIDVERBETERENDE PRODUCTEN -

MERKEN

CENZAA

HOOGWAARDIGE & DOELTREFFENDE PRODUCTEN

In mijn salon werk ik met het prachtige merk Cenzaa. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness met elkaar combineert. Natuurlijk Cenzaa In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten met respect voor de natuur. De natuurlijke producten voelen niet alleen zijdezacht aan, maar dringen door tot de diepere huidlagen waardoor de huid optimaal herstelt en we maximale huidverbetering kunnen bereiken.

Ik werk met Cenzaa omdat het:
  • Dierproefvrij is
  • Natuurlijke ingrediënten bevat
  • Vrij is van minerale oliën
  • Vrij is van parabenen
  • Geen synthetische parfum bevat
  • Milieuvriendelijk is

HYDROPEPTIDE

HYDROPEPTIDEN

Cosmeceuticals zijn producten met een hoge dosering werkstoffen en qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica zitten.

HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverzorging en gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert zo de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en krijgt de huid haar natuurlijke gloed terug. We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging. Superieure anti-verouderings resultaten worden behaald door het gebruik van de juiste variatie van peptiden.

 

Waarom gebruikt hydropeptide “peptiden” en wat doet het voor je huid?

Peptiden zitten van nature in onze huid, deze eiwitten worden dan ook direct herkend door onze huid en volledig opgenomen. Waar de meeste ingrediënten op je huid blijven liggen gaan peptiden echter door de huidbarriere heen om in de dieper gelegen huidlagen hun werk te doen. Peptiden zijn hele kleine moleculen en doordat ze zo minuscuul klein zijn kunnen ze heel goed de huid binnendringen. Hier aan gekomen “communiceren” ze met je huidcellen en zetten ze deze aan het werk, bijvoorbeeld voor het stimuleren van de collageen aanmaak of een betere hydratatie. Daarnaast bevat Hydropeptide anti-oxidanten en hyaluronzuur. Al deze ingrediënten zijn toegevoegd om huidverjonging te realiseren. Met de producten van Hydropeptide genereren we gegarandeerd een echt wauw-effect voor je huid.

Ervaar de spectaculaire ervaring van de behandelingen met peelings, die tot 30% aan zuren kan bevatten.

Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

• CRUELTY FREE • VEGAN

PH FORMULA

GERICHT OP JOUW HUIDBEHOEFTE

De producten van PH Formula en hun skin resurfacing systeem is gericht op de behoeften van jouw huid – of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnenin de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt.