Beauty nieuws

Nieuw! De Facial for Men

Steeds meer mannen gaan naar de schoonheidssalon en gelukkig maar, ook mannen mogen genieten van hun me time en huidverbetering. Daarom is er nu speciaal voor de man nieuw in de salon: de Facial for Men!

Een heerlijk op maat gemaakte Facial speciaal voor mannen waarin ook huidverbeterende producten speciaal voor de man worden gebruikt! Heeft je man nog moeite om een afspraak te maken in de salon? Geef hem dan een Facial for Men cadeaubon! Je kunt deze bestellen en afhalen in de salon.

Nieuw merk in januari

In januari komt er in de salon een nieuw merk bij. Ook dit merk is weer een A-merk met hoogwaardige ingrediënten en prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering. Het is een mooie toevoeging aan de merken waar ik nu al mee werk. Welk merk het is, maak ik in januari bekend als de producten verkrijgbaar zijn in de salon.

Uitgelicht: De Relax Pedicure € 70

Je voeten dragen je hele lichaam, de hele dag. Tijd om je voeten eens in het zonnetje te zetten. Met de Relax Pedicure worden je voeten tot in de puntjes verzorgd met een uitgebreide pedicure en krijg je daarnaast een ontspannende massage van voeten en onderbenen. Als finishing touch volgt er een prachtige kleur gellak naar keuze.

Boek je afspraak via https://hermienvanrijsoort.nl/afspraak-en-contact/

Ik zie je graag in de salon!