hydropeptide

Bij Salon Hermien van Rijsoort kiezen we voor de unieke dermaceuticals van HydroPeptide.
Dit Amerikaanse anti-aging merk is koploper in huidverzorging op basis van epigenetica en peptiden. We leggen je graag uit waarom HydroPeptide zo geweldig effectief is tegen rimpels, pigmentvlekken en verslappingen.


Waarom kiezen wij voor HydroPeptide?

HydroPeptide kijkt niet naar je chronologische leeftijd, maar naar de gezondheid van je huidcellen. Of preciezer: naar de markeringen rondom het DNA van je cellen. Dit noemen we epigenetica. Deze markeringen kunnen je genen aan of uit zetten. Staan ze ‘aan’, dan is de cel gezond. Staan ze ‘uit’, dan is de genexpressie verstoord en dat leidt tot (vroegtijdige) huidveroudering. 
Invloeden van buitenaf zoals de zon en milieuvervuiling of een ongezond dieet zijn hiervan een oorzaak. Het positieve hieraan is echter dat wij deze markeringen kunnen beïnvloeden om zo de erfelijke aanleg te beïnvloeden. Het proces is namelijk omkeerbaar. En dat is wat HydroPeptide doet: de cel gezondheid verbeteren door de cel-markeringen weer ‘aan’ te zetten. 

Eenvoudiger uitgelegd: Dat jij de genetische aanleg hebt voor de fronsrimpel van je vader, betekent niet dat deze ook zichtbaar hoeft te worden! 

Peptiden: slimme boodschappers

Dat ‘aan’ zetten van de cel-markering doet het onderzoeksteam van HydroPeptide door slimme ‘boodschappers’ in de producten te stoppen in de vorm van peptiden. Deze boodschappers geven de cellen het signaal om zich gezond te gedragen. De cellen gaan bijvoorbeeld de collageenproductie en celvernieuwing aanzetten zodat je huid weer steviger wordt. Andersom krijgen de cellen het signaal om hyperpigmentatie en overgevoeligheid juist uit te schakelen. 

In de producten  van Hydropeptide worden alleen veilige oligopeptiden gebruikt. Deze peptiden kunnen in de diepere huidlagen komen. Alleen zo wordt de aanmaak van collageen geactiveerd. Door deze bijzondere techniek wordt HydroPeptide een dermaceutical genoemd. Dat is een unieke prestatie die slechts weinig cosmeticamerken kunnen evenaren.  

Toonaangevend in peptidentechniek

De productontwikkelaars van HydroPeptide hebben veel verschillende peptiden ontdekt, onderzocht, getest én gepatenteerd. Iedere peptide is uniek en heeft een eigen functie in de huid. Peptiden kunnen effectief met elkaar gecombineerd worden en met andere anti-aging ingrediënten, zoals Retinol, AHA’s of vitamine C. Het hoge percentage peptiden in HydroPeptide betekent een krachtig signaal. Door de peptiden regelmatig aan te brengen, worden deze signalen ook vaker verzonden. Bij gebruik ’s ochtends én ’s avonds wordt het resultaat steeds sterker. 


Een feestje voor de zintuigen

HydroPeptide maakt van het huidverzorgingsritueel bovendien een feestje voor de zintuigen. De stijlvolle verpakkingen, de frisse geuren en de prettige textuur van de dermaceuticals zorgen voor een heerlijke beauty-ervaring. 

Deze unieke aanpak met gepatenteerde, klinisch onderbouwde ingrediënten en uitvoerig geteste behandelingen zorgt ervoor dat HydroPeptide in de Amerikaanse top 5 staat van anti-aging merken. 

Wil jij ook ontdekken hoe jouw huidcellen weer gezond kunnen worden?  Maak een afspraak om te ontdekken hoe je huid een tijdloze uitstraling krijgt, bestel de producten in onze webshop of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.