Persoonlijk huidverbeterend advies voor jouw huid – advies op maat

Elke huid is uniek en vergt een andere aanpak om maximale huidverbetering te verwezenlijken.Tijdens mijn werk onderscheid ik de verschillende types huid en huidproblemen, zoals pigment, acne en littekens. Zo heeft een huid met acne andere huidverbeteringsproducten nodig dan een huid die pigmentvlekken heeft. Een huid die snel vet wordt, behoeft een andere wijze van behandelen dan een rode huid.

Door dit onderscheid te maken en de kenmerken onder te brengen in de meest voorkomende huidtypes, worden huidproblemen gericht en tot de kern aangepakt. Wat is jouw type huid? Welk probleem ondervindt jouw huid? Ontdek de krachtige aanpak van mijn behandelingen en producten voor prachtig en blijvend resultaat. Voor nu en in de toekomst. Hoewel elke huid anders is, heeft het echter één gemene deler: het verdient de beste huidverzorging die een huid zich kan wensen.

In mijn salon werk ik met zorgvuldig geselecteerde merken die niet gemaakt zijn voor de massa. Merken die geen oppervlakkige werking hebben, maar veel verder gaan en een hoog percentage hebben aan werkstoffen.

Wil jij advies voor jouw huid?
Je kunt een intakegesprek en gratis huidscan boeken via het online afspraken systeem.